ELSŐ LÁNCHÍD HÍRLEVÉL 1.
2011. november 14.     
www.elsolanchid.hu/hirlevel01

Megjelent a Közúti és vasúti hidász almanach 2010

A Nemzeti Közlekedési Napok alkalmából, Siófokon megjelent a hidász évkönyv legújabb kötete, amely a 2010. esztendő hidász eseményeit, eredményeit foglalja össze. Bővebben
Az almanach elején megtalálható a hidász szakszolgálat színes fényképes név- és címtára is, ami letölthető PDF formátumban külön is. 


HIDÁSZ NAPOK: Sopron, 2011. november 28-29.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ 2011. november 29-30-án „Hidász Napok” konferenciát szervez.

A konferencia tervezett témái között szerepel, többek között a hídgazdálkodás kérdései, vasalt talaj hídfők és támfalak, az M43 autópálya Móra Ferenc Tisza hídja, a szereléstechnológia fejlődése filmvetítéssel, a 45 m hosszú feszített vasbeton gerenda alkalmazása.

A konferencia hivatalos meghirdetése, programtervezete és a jelentkezéssel kapcsolatos információk elérhetőek 2011. november 15-től a KKK honlapján.


Letölthető Hídszabványok

Hídtervezőknek és -szakértőknek a meglévő hidak vizsgálatához nélkülözhetetlen a híd építéskori szabályzatának, így terheléseinek ismerete. PDF formátumban közreadjuk régebbi vasúti és közúti hídszabványainkat, segítve ezzel a tervezői, szakértői munkát.


Gyalogos hidak Magyarországon

Hosszú előkészítő munka után megjelent Lorászkó Balázs hazai gyalogos és kerékpáros hidakat bemutató tanulmánykötete.Amennyire népszerű szerkezet a gyalogos híd, annyira meglepő, hogy eddig nem volt magyar nyelvű összefoglaló kiadvány ezekről a szerkezetekről.  

Megrendelhető (ára: bruttó 2520 Ft)


Eddigi hírleveleinket megtalálhatja honlapunkon összegyűjtve.

Amennyiben nem kívánja továbbiakban hírlevelünket megkapni, a következő linken lejelentkezhet: Leiratkozás

 

Hírlevél feliratkozás:
ok


Copyright © 2011 ELSŐ LÁNCHÍD - Mérnöki és Szolgáltató Bt - Minden jog fenntartva! Design & programozás: Arteries Studio